Warning: Illegal string offset 'title' in /home/babamamatudakozo/public_html/templates_c/%%7A^7AF^7AFE73E3%%index.tpl.php on line 6
BabaMamaTudakozó® - baba, mama, baba-mama, család, gyermek, csecsemõ, újszülött, játék, játékboltok, információ
banner

Amikor egy csecsemőnek rutin-, ámde mégis fájdalmas beavatkozáson kell túlesnie... Kattints!


Warning: Illegal string offset 'title' in /home/babamamatudakozo/public_html/templates_c/%%F5^F51^F5171548%%klubkartya.tpl.php on line 12

Klub kártya

Igénylés
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Kedves Leendő és Klub Kártya Tulajdonos!

Azonnali vásárlói kedvezmények tárháza országszerte 3 és 50% között az élet minden területén!

Keress az elfogadóhelyekre az alábbiak szerint:

Gyorskeresés: bármiben keres.
Összetett keresés: itt tudsz szűrni megyére, városra (Budapesten belül kerületekre is), kategóriákra (pl. ajándék) illetve a kedvezmény mértékére.

Amennyiben nem írsz be a mezőkbe semmit, a mellettük található gombokra való kattintással kiválaszthatod a számodra megfelelőt!

Nincs még Klub Kártyád? INGYENES igénylés: ITT.

Kellemes válogatást partnereink ajánlatai között!

Üdvözlettel:
babamamatudakozo.hu csapata!

 

általános

2010-03-15

Az elmúlt 6 évben több mint 70.000 felhasználónk döntött úgy, hogy él a BabaMamaTudakozó Klub Kártya nyújtotta előnyökkel. Ha Te is szeretnél egy olyan Klub Kártyát, mellyel azonnali vásárlói kedvezményeket vehetsz igénybe országszerte 3-50% között az élet minden területén, ne habozz!

Rengeteg kártya gyülekezik a pénztárcádban, arra várva, hogy a megfelelő helyre tévedj be, azonban olyan, ami az élet minden területén kedvezményekhez juttat, biztos nincs nálad. Ha kell neked is egy mindentudó kártya, akkor igényeld BabaMamaTudakozó® Klub Kártyádat!

banner